Standbeskrivelse

Når du handler på vores hjemmeside, vil du for hvert produkt, kunne se billeder af produktet i standene guld, sølv eller bronze. Billederne er retvisende eksempler, der repræsenterer alle længder inden for samme stand. Hvis der er 3 forskellige længder i samme stand, vil der kun være billeder af et par ski. Der vises altså kun billeder af et par ski for hver stand der er af samme produkt.

I de fleste tilfælde køber du ikke de ski, billederne viser på produktsiden.

For at give dig en bedre oplevelse, har vi besluttet at være fuldstændig gennemsigtige på siden. For at der ikke opstår negative overraskelser, har vi klassificeret vores produkter efter slidtilstandene: guld, sølv og bronze.

 

  Alle ski er nyvokset og slebet!

  Ved køb af brugte ski, på Brugteski.dk, bør der ikke være nogen tvivl om skien er fuldt funktionsdygtige. Alle vores ski er fladet ud, eventuelle ridser i sålen er fyldt ud, kanterne er slebet og alle skiene er nyvokset. For at sørge for den bedste sikkerhed, er alt defekt gear frasorteret og bliver ikke solgt på Brugteski.dk!

  Ved Brugteski.dk er det hovedsageligt overfladen og bindingerne der har kosmetiske ridser, som ingen betydning har på skienes funktion. 

  Vores ski har altid været vedligeholdt. Vi har sørget for at skienes struktur og holdbarhed er bibeholdt.

   

  GULD STAND: UDSTYR I MEGET GOD STAND

  Overfladen af skien: Toppen med enkelte ridser, men ingen store hakker.

  Bindinger: Bindinger med enkelte ridser, samt skruer der kan have ridser efter brug.

  Sål og kanter: Sålen er perfekt udfyldt med voks. Skærpede kanter. Skiene er velholdte og kan bruges i mange sæsoner.

  ski.guld

  ski.guld.alt

  SØLV STAND: UDSTYR MED SPOR AF SLID

  Overfladen af skien: Toppen med flere mindre eller større ridser. Der kan også være hakker.

  Bindinger: Bindinger med flere ridser, samt skruer der kan have ridser efter brug.

  Sål og kanter: Sålen er perfekt udfyldt med voks, kosmetiske ridser, der er blevet dækket til. Skærpede kanter. Skiene er velholdte og kan bruges i flere sæsoner.

  ski.sølv

   ski.sølv.alt

   

  BRONZE SATAD: UDSTYR MED FLERE SPOR AF SLID

  Overfladen af skien: Toppen med flere til mange mindre eller større ridser samt hakker. Det har dog ingen påvirkning på skienes ydeevne.

  Bindinger: Bindinger kan have tydelige tegn på brug, herunder ridser på skruer og selve bindingen. Dog heller ikke af videre betydning, defekte bindinger frasorteres helt, og sælges derfor ikke.

  Sål og kanter: Sålen er perfekt udfyldt med voks, kosmetiske ridser, der er blevet dækket til. Skærpede kanter. Skiene er brugt en del. Mere slid på sål og kanter.

  ski.bronze

  ski.bronze.alt