Ski-Byt for Børn & Juniorer

Nu er det slut med at betale i dyre domme for børne skiudstyr, som alligevel altid er for småt! Slut med at leje udstyr som er alt for dyrt, og i dårlig kvalitet. Hos Brugteski.dk har vi løst det her problem! 

Vi tilbyder nu ski-garanti for børn, som gør at de aldrig kommer til at vokser fra deres udstyr igen!

Du vil kun skulle købe ét sæt ski og støvler til dit barn igennem hele voksealderen. Lyder det ikke vildt? For hos Brugteski.dk får alle der købet et sæt ski og/eller støvler dertil, som er under 150 cm lange, et gratis garantibevis med i købet.
Se alle vores Børne- & Junior ski her!

Det er superenkelt!

 1. Du køber ski og/eller støvler i en ski længde på under 150 cm, og til en person på under 16 år.
 2. Får gratis dit "Ski-Byt Bevis" med i købet.
 3. Kommer tilbage inde for 2 skisæsoner, og få bytte udstyret for et minimalt beløb!
 4. Nyd det nye udstyr som passer perfekt, og kom igen når dette heller ikke passer mere.

 

Ombytning af ski og støvler

Hver gang du køber/bytter et par nye brugte ”Børne- og Juniorski op til 150 cm” og/eller skistøvler til skiene, fra Brugteski.dk, så medfølger dette garantibevis, som du kan bruge, hvis du får lyst til at bytte til nyt brugt udstyr! Du modtager et nyt Ski-byt bevis, når du bytter dine produkter.

Dette bevis er specielt lavet til dette ene produkt(er) og kan kun bruges én gang. Garantibeviset er udfyldt med seneste byttedato, købspris, dato for køb, byttepris, modelnavne samt ordrenummer. Dette tjener som bevis på at dine ski er købt hos Brugteski.dk, og at det er præcis det udstyr, som ønskes ombyttet.

Med dette bevis kan du komme tilbage inden for 2 skisæsoner og få byttet dine ski og/eller støvler til et andet par. Ved ombyt får du et gavebevis på det fulde købsbeløb minus bytteprisen.

 

Hvad for noget udstyr dækker dette over? 

Vores Ski-Byt gælder for alle børen og junior ski samt snowboard under 150cm, samt støvler dertil. For at gøre det nemt, har vi markeret alle vores børne ski med et billede af vores garanti, så du ikke skal være i tvivl om hvilket udstyr det dækker over! Dette er dog kun gjort ved børne skiene, og kan ikke ses på støvlerne. Her skal man markerer om støvlerne er til en person på under 16 år, for at kunne få med.

 

Hvordan får jeg dette bevis med i min bestilling?

Ved køb af ski i størrelsen 150 cm og under eller støvler dertil, vil dette Ski-Byt bevis medfølge. Beviset vil blive udfylde og lagt i din pakke, med de ski du har bestilt. Ski-Byt beviset vil derfor medfølge i din ordre, og det er vigtigt at du gemmer beviset så længe du ønsker af få dine ski ombyttet.

 

Hvornår kan jeg senest få ombytte skiudstyret?

Ski-Byt Beviset holder i to skisæsoner. På dit bevis vil der derfor være et felt med "Sidste byttedato". Du vil kunne komme tilbage, og få bytte skiudstyr op til denne dato.
 

Hvad koster det at få byttet mit udstyr?

Ski/Snowboard: 299 kr. pr. sæt.

Støvler: 99 kr. pr. sæt.

 

Hvordan ombytter jeg udstyret?

Du kan få bytte udstyret på 2 måder, både online og i butikken.

Du kan tage udstyret med ned i butikken, sammen med bevidste og gerne dine børn. Så finder vi nyt og fedt udstyr som passer dem.

Du kan også bytte udstyr online. Det foregår ved at du selvstændigt gå ind og køber nyt udstyr til dine børn. Når du så modtager dette udstyr, sender du det gamle udstyr retur til os med den medfulgte returnering seddel samt dit bevis. Når vi modtager det gamle udstyr, tjekker vi det igennem og returner byttepris på din nye ordre, så pengene stemmer.

 

Hvilke regler gælder ved ombytning af ski?

 • Du skal fremvise gyldigt Ski-Byt bevis
 • Skiene skal senest indleveres efter 2 skisæsoner, se senest byttedato på dit Ski-Byt bevis
 • Det koster 299 kr. af få bytte ski/snowboard og 99 kr. af få byttet støvler.
 • Ved overskridelse af byttedato, bliver der tillagt 100 kr. til bytteprisen pr. månede overskredet.
 • Udstyret kan byttes både online og i butikken.
 • Skiene skal leveres som noget du selv har lyst til at hoppe i:
  • Skiene behøver ikke at leveres ny slebne og vokset.
  • Skiene skal være 100% funktionsdygtige, og skal have en glat og ren sål. Skiene må altså ikke have markante mærker i såler og kanter, som ikke kan repareres eller udbedres efter slibning.
  • Bindingerne skal være 100% funktionsdygtige.
  • Skiene må ikke være ved at skille sig fra sålen og overfladen af skien.

 

Se vores udvalg at Børne- & juniorski her!