Ski-Byt for Børn & Juniorer

Nu er det slut med at betale i dyre domme for børne skiudstyr, som alligevel altid er for småt! Slut med at leje udstyr som er alt for dyrt, og i dårlig kvalitet. Hos Brugteski.dk har vi løst det her problem! 

Vi tilbyder nu ski-garanti for børn, som gør at de aldrig kommer til at vokser fra deres udstyr igen!

Du vil kun skulle købe ét sæt ski og støvler til dit barn igennem hele voksealderen. Lyder det ikke vildt? For hos Brugteski.dk får alle der købet et sæt ski og/eller støvler dertil, som er under 150 cm lange, et gratis garantibevis med i købet.
Se alle vores Børne- & Junior ski her!

Det er superenkelt!

 1. Du køber ski og/eller støvler i en ski længde på under 150 cm, og til en person på under 16 år.
 2. Får gratis dit "Ski-Byt Bevis" med i købet.
 3. Kommer tilbage inde for 2 skisæsoner, og få bytte udstyret for et minimalt beløb!
 4. Nyd det nye udstyr som passer perfekt, og kom igen når dette heller ikke passer mere.

 

Ombytning af ski og støvler

Hver gang du køber/bytter et par nye brugte ”Børne- og Juniorski op til 150 cm” og/eller skistøvler til skiene, fra Brugteski.dk, så medfølger dette garantibevis, som du kan bruge, hvis du får lyst til at bytte til nyt brugt udstyr!

Dette bevis er specielt lavet til dette ene produkt(er) og kan kun bruges én gang. Garantibeviset er udfyldt med seneste byttedato, købspris, dato for køb, byttepris, modelnavne samt ordrenummer. Dette tjener som bevis på at dine ski er købt hos Brugteski.dk, og at det er præcis det udstyr, som ønskes ombyttet.

Med dette bevis kan du komme tilbage inden for 2 skisæsoner og få byttet dine ski og/eller støvler til et andet par. Ved ombyt får du et gavebevis på det fulde købsbeløb minus bytteprisen i forhold til hvilket stand skiene blev købt i samt om der har købt støvler med.

 

Hvad for noget udstyr dækker dette over? 

Vores Ski-Byt gælder for alle børen og junior ski under 150cm, samt støvler dertil. For at gøre det nemt, har vi markeret alle vores børne ski med et billede af vores garanti, så du ikke skal være i tvivl om hvilket udstyr det dækker over!

Dog er der ikke mærke på skistøvlerne, da dette ikke kan lade sig gøre. Ved køb af skistøvler til en person under 16 år gælder vores Ski-Byt også. For at vi ved dette, skal du skrive i kommentarfeltet ved "Kurven", at støvler er til en person under 16 år. Herefter vil du modtage et Garantibevis med i pakken fra os!

 

Hvordan får jeg dette bevis med i min bestilling?

Ved køb af ski i størrelsen 150 cm og under eller støvler dertil, vil dette Ski-Byt bevis medfølge. Beviset vil blive udfylde og lagt i din pakke, med de ski du har bestilt. Ski-Byt beviset vil derfor medfølge i din ordre, og det er vigtigt at du gemmer beviset så længe du ønsker af få dine ski ombyttet.

 

Hvornår kan jeg senest få ombytte skiudstyret?

Ski-Byt Beviset holder i to skisæsoner. På dit bevis vil der derfor være et felt med "Sidste byttedato". Du vil kunne komme tilbage, og få bytte skiudstyr op til denne dato.
 

Hvad koster det at få bytte mine ski?

Ski: 299 kr. pr. sæt.

Støvler: 99 kr. pr. sæt.

Ski-garanti for børn

Hvilke regler gælder ved ombytning af ski?

 • Du skal fremvise gyldigt Ski-Byt bevis
 • Skiene skal senest indleveres efter 2 skisæsoner, se senest byttedato på dit Ski-Byt bevis
 • Skiene skal leveres som noget du selv har lyst til at hoppe i:
  • Skiene behøver ikke at leveres ny slebne og vokset.
  • Skiene skal være 100% funktionsdygtige, og skal have en glat og ren sål. Skiene må altså ikke have markante mærker i såler og kanter, som ikke kan repareres eller udbedres efter slibning.
  • Bindingerne skal være 100% funktionsdygtige.
  • Skiene må ikke være ved at skille sig fra sålen og overfladen af skien.

 

Se vores udvalg at Børne- & juniorski her!