Salgs- og lev.betingelser

 

Handelsbetingelser og leveringsbetingelser for Brugteski.dk 

Vores ordreoptagelsevilkår

Ved køb af et produkt fra Brugteski.dk, bliver en automatisk e-mail tilsendt kunden. Dette gøres for at kunden kan kontroller om bestillingen er i overensbestemmelse med kundens bestilling. Dog er denne e-mail ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvor i en aftale er indgået, men alene et atuomatisk elektronisk svar. Kunderne accepterer derfor, at Brugteski.dk har rettighederen til at slette en ordre, hvis varen er udgået, markant prisfejl, og så videre forekommer.

 

Produktinformation

På Brugteski.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger, eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, henvises der til kundeservice.

+45 2964 6340

+45 2677 1907

 

Priser

Alle priser er kun gældende på det aktuelle bestillingstidspunkt. Alle priser er inklusive 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, tekniske fejl og udsolgte eller udgåede varer.

 

Betaling

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA og MasterCard. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling forlader vores lager. Brugteski.dk overholder PBS' retningslinjer for internethandel.

 

Levering

Vi leverer i hele Danmark. Leveringstiden er normalt indenfor 2-3 hverdage i Danmark. Hvis brugteski.dk ikke kan levere den bestilte varer inden for den angivne leveringstid, har du ret til at hæve købet.

Leveringstiden er ca. 2-3 hverdage, medmindre der købes bestillingsvarer. Det fremgår også af beskrivelsen af produkter som således: *Dette er en bestillingsvare. Der kan derfor være leveringstid på op til 2 uger. Hvis du gerne vil have et mere præcist svar på hvor hurtigt vi kan levere dem, kan du ringe på +45 2677 1907, eller skrive en mail til info@brugteski.dk*.

Dette accepteres af kunden såfremt varen bestilles, og de kan derfor ikke påberåbe sig mislighold ved køb af disse. 

 

Reklamation

Brugteski.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Da der handles med brugte varer, tages der forbehold for at varen er købt brugt, og derfor ikke i ny stand. Eventuel reklamation på leverede produkter skal, efter du har opdaget fejlen, ske til Brugteski.dk inden rimelig tid, dog senest 2 år efter fakturadato. 

Har du en reklamation skal du sende den til os på egen regning. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og skal indeholde alle originale papirer du modtog med skiene.

Forsvarlig emballage er defineret ved at skiene skal være fuldstændig pakket ind i pap. Der skal også være pakkefyld mellem skiene og papkassen. Vi forbeholder os uomstrideligt til retten om at afvise din reklamation, hvis den ikke opfylder disse krav.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

  • En beskrivelse af, hvad problemet er, så detaljeret som muligt
  • Inkluder også dine kontaktoplysninger, telefonnummer og e-mail så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig efterfølgende.

 

Fortrydelsesret

Meddeler du Brugteski.dk, at du har fortrudt dit køb inden 14 dage efter du har modtaget din pakke, skal den sendes umiddelbart efter denne besked og vi skal senest have den i hænderne 14 dage efter.

Normal behandlingstid inden pengene er retur på din konto er 2-4 hverdage (maks 14 dage) efter vi har modtaget din pakke retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Brugteski.dk kundeservice din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). 
For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du må indstille skiene og tilpasse dem dine støvler, men hvis du ridser skiene eller håndterer dem forkert, forbeholder vi os retten til at returnere et mindre beløb end købspris.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for eller brug af returlabel fratrækkes dette købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne hjem til dig (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Brugteski.dk ApS 
Krogsagervej 50, 2 
7000 Fredericia

 

Hvad skal være inkluderet når jeg returnerer varer?

Udover varen, skal du vedlægge de papirer, du har modtaget. Skulle sedlerne være bortkommen, kan du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du udfylder dine oplysninger bagpå fakturaen.

 

Forbehold for ændringer

Brugteski.dk forbeholder sig ret til, uden varsel, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette websted.

 

Ansvarsfraskrivelse

Brugteski.dk påtager sig ikke forpligtelsen til at fuldføre sin del af aftalen og betale skadeserstatning for det skyldige, hvis Brugteski.dk forpligtelse slet ikke, eller kun ved unormale høje omkostninger, kan fuldføres på grund af krig, optøjer, blokade, ildebrand, eksplosion eller indgreb fra de offentlige myndigheder, som Brugteski.dk heller ikke har kunnet forudsige. Brugteski.dk er ikke ansvarlig for skader, som er opstået ved lovbrud, myndighedernes indgreb, krigshændelser, strejke, blokade, boykot, lockout eller andre lignende omstændigheder. Forbeholdet i spørgsmål om strejke, blokade, boykot og lockout gælder også, hvis Brugteski.dk er målet for, eller selv vedtager sådan konflikthåndtering. Brugteski.dk skylder heller ikke på andre måder erstatning af skade, som opstår, hvis Brugteski.dk har handlet normalt. Brugteski.dk har ikke i nogen tilfælde ansvaret for direkte- eller indirekte skade.

 

Rettigheder

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet og tilhører Brugteski.dk. Misbrug medfører politianmeldelse.

 

Tvist

Dansk ret finder anvendelse ved eventuelle tvister mellem Brugteski.dk og køber. Brugteski.dk følger almindelige forbrugerklagenævns anbefalinger ved eventuelle tvister. Alle kontrakter indgås på dansk.

 

Persondata

Kort sammendrag af persondatapolitik:

Når du laver en bestilling på Brugteski.dk, har Brugteski.dk behov for dine oplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for, at bestillingen kan leveres til dig og for løbende at kunne give dig en status på din bestilling. Husk at gemme din ordrebekræftelse, som du modtager på e-mail umiddelbart efter, at aftalen er indgået.
Alle oplysninger, som Brugteski.dk registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til Persondataloven. Af hensyn til lovkrav til vores bogføring, opbevares denne oplysninger i 5 år. I henhold til Lov om behandling af personoplysninger har du ret til at få adgang til og anmode om at ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du kan kontakte Brugteski.dk via kundeservice. Brugteski.dk anvender cookies for at holde styr på de varer, som du har lagt i din indkøbskurv, generel statistik omkring brugen af hjemmesiden, til at huske dine indstillinger og kundedata, hvis du er logget ind. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, du anvender ved bestillingen, og bliver kun brugt til at kunne genkende dig ved dit næste besøg. Brugteski.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på denne websteder. Vi tilbyder udelukkende denne links for at gøre det lettere for dig at finde mere information på specifikke områder. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem dig og Brugteski.dk

 

Kundeservice

Kundeservice kan kontaktes via e-mail på info@brugteski.dk. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål til ovenstående handelsbetingelser, kan du ligeledes kontakte vores kundeservice på telefon +45 2964 6340 eller +45 2677 1907. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 08:00 - 20:00.
*Der tages forbehold for arbejde, uddannelse, og så videre.*

 

Kopiering af indhold

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet, og tilhører brugteski.dk. Misbrug af brugteski.dk brandet og indhold fra brugteski.dk medfører politianmeldelse.

 

Selskabsoplysninger

Brugteski.dk ApS 
CVR.nr.: 40804455
Krogsagervej 50, 2, 7000 Fredericia

Tlf. nr

+45 2964 6340

+45 2677 1907