Bytte & returnering af varer

Hos Brugteski.dk har du altid 14 dages gratis returneringsret. Der medfølger et returneringslabel i din ordre, som du vil kunne klister på pakken, og aflevere hos din lokale GLS forhandler. 

Vi tilbyder gratis returnering af alle vare. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Så snart vi har modtaget pakken, og kontrolleret udstyret igennem, returner vi det fulde beløb på din konto.

Du kan altid tage dit udstyr med ned i vores butik i Fredericia, og vi vil også kunne ordne det her! Se åbningstider

 

Julegaveindkøb

Alle ordre købt i perioden fra 15. november til 24. december har udvidet returneringsret. Det betyder at de 14 dages gratis returneringsret første påbegyndes fra den 25. december af og holder indtil 8. januar.

 

Bytte af produkter
Hvis du ønsker at få bytte dit udstyr, så bedes du kontakte kontakte os i forvejen, så vi kan finde en optimal løsning

Problemer med returnering af produkter?

Hvis dit medfølgende returnerings label er beskadiget under transport, kan du printe et nyt på linket under her: Returnering af varer.

Hvis du har problemer, kan du altid kontakte os, og vi hjælper selvfølgelig!
Kontakte os på tlf.: +45 3020 9975 eller på mail: info@brugteski.dk, som vi altid vil besvare inden for 24 timer i hverdagen.

Se vores Handelsbetingelser her!

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@brugteski.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Vi tilbyder gratis returnering af alle varer. Der medfølger returneringslabel i ordren, som du kan an til returneringen frit. Hvis du smider denne returneringslabel væk, så kan du kontakte kundeservice og så sender vi dig en ny. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.