Dig som kunde

Som kunde hos Brugteski.dk får du en hel del fordele med i handlen. Vi sælger ikke bare ”brugt udstyr” som man kender det fra DBA eller Facebook grupper. Hos Brugteski.dk får du billige brugte varer til en skarp pris, samtidig med at du får alle de fordele som man gør ved en professionel virksomhed.

Dine serviceydelser:

Gratis fragt & returnering 
Kvalitetskontrol
Ski-garanti
e-mærket / sikker nethandel
24 måneders reklamationsret

 

Gratis fragt & returnering

Leveringstid: 2-5 hverdage

Hos os får du ALTID gratis fragt og 14 dages gratis returnering! Der skal ikke være nogen tvivl om de varer du modtager fra Brugteski.dk. Her kan du bestille et par ski hjem, se om det er noget for dig, og derefter sende dem retur kvit og frit uden nogen stiller et eneste spørgsmål tegn! 

Vi er så sikker på kvalitet af skiene, og du burde ikke være det mindste i tvivl overhovedet. Hvis du nu bare er det indset i tvivl, så opfordre vi dig til at bestille et par ski hjem, se dem an, og derefter beslutte om de vil beholde dem eller ej. 

Som en vis mand (eller dame) en gang har sagde, "Når du har intet at tabe, har du alt at vinde".

 

Kvalitetskontrol

Kender du det med, at man har købt en brugt genstand, men faktisk ikke aner om det virker eller ej? Sådan vil vi i hvert fald ikke havde du når det når du køber på Brugteski.dk.

Vi sørger for kvalitetskontrol af alle vores produkter, og især vores bindingerne på skiene så din sikkerhed er i top. Alt defekt gear bliver frasorteret, alle ski er nyslebet og vokset.

Der udover dette bliver alle vores brugte produkter kategoriseret i tre forskellige grupper; Guld, Sølv og Bronze. Det gør at du altid ved hvilken kvalitet af varer du kan regne med at modtage fra os.
Læs mere om vores standbeskrivelser her!

 

Ski-garanti

Kommer snart...

 

e-mærket / sikker nethandel

Vi hos Brugteski.dk har valgt at være en del af e-mærket, for at kunne sikre dig som kunde den bedste oplevelse ved handle online. E-mærket står for sikker nethandel, og er med til at bekæmpe fub-shops. Derudover gider det også dig som forbruger en køberbeskyttelse på op til 10.000kr og gratis ubegrænset sagsbehandling.
Se mere her!

 

24 måneders reklamationsret

Ja du læste rigtigt, selvom at vi sælger brugte varer har du stadigvæk 24 måneders reklamationsret. Det vil sig at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

 

(Alt det her får du i hver fald ikke når du handler på DBA 😉 )