Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi er 2 unge mænd fra Fredericia/Middelfart, som begge har en stor passion for skisporten. Vi er begge 20 år gamle og har stået på ski det meste af vores liv. Skiløb for os er mere end bare en sport, det er en passion. Dette er også grundlaget for, at vi ejer en virksomhed, som sælger ski. Vi har begge en handelsuddannelse i innovation, og da muligheden kom for at drive en virksomhed, som sælger ski på en anderledes måde, tøvede vi ikke et sekund! 

 

Hvad vi kan i forhold til andre skibutikker?

Som den eneste webbutik i Danmark, har vi udelukkende fokus på brugte ski. Men hvorfor tænker du så? Alle ved, at skiferier er noget af det fedeste, men det kan også hurtigt blive rigtigt dyrt. Som skientusiast er det svært at få råd til skiferie i både jule-, vinter- og påskeferien; for mindre kan jo ikke gøre det?

Måske er du nybegynder og gerne vil have dine egne ski, men synes det er dyrt, at bruge flere tusinde kroner på et par ski, som du kun bruger 1 uge om året. Brugteski.dk har lige hvad du skal bruge. Vi tilbyder kvalitetsski i de mest kendte brands til både nybegyndere og øvede skiløbere.

 

Vi tænker på vores miljø 

For os betyder samfundsansvar meget. Vi lever i en tid med naturændringer, som er en følge af det store CO2 udslip vi mennesker producerer. Der er sjældent sne i Danmark mere, så hvordan skal vi så står på ski når der heller ikke længere er sne i Østrig...? Vi tror på at det er bedre for os alle at genbruge ting flere gange, end altid at producere nyt.

Hos os sælger vi kun brugte ski i ordentligt stand, som stadigvæk har mange års levetid. Det gør, at du som forbruger får fede ski til ingen penge, samt vi ikke bare smider gode produkter væk. Vær derfor med til at være et godt forbillede og handel ski med en god fornemmelse i maven hos Brugteski.dk.

 

Vores mål med Brugteski.dk

Målet med Brugteski.dk er at tilbyde dig fede brugte ski, samtidig med at vi sammen gør noget godt for miljøet. For mange af jer er dette et helt nyt koncept, som vi alle skal vænne os til. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel!

 

Christoffer Klausen - Medejer af Brugteski.dk ApS

Hej mit navn er Christoffer. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Fredericia. Lige nu er jeg i gang med mit første sabbatår, hvor jeg herefter ønsker at læse videre. Jeg bruger mit sabbatår på at få en hel masse erfaring med at drive virksomhed, da det er min helt store passion. Jeg ønsker at gøre en forskel og hjælpe alle vores kunder med at finde de perfekte ski. Jeg har en stor passion for skiløb, hvilket er det, der er med til at give mig motivationen for dette projekt.
 

 Jakob Kjærgaard - Medejer af Brugteski.dk ApS

Hej mit navn er Jakob, jeg er 20 år gammel og bor i Middelfart. Jeg afsluttede min ungdomsuddannelse i handel på IBC Fredericia/Middelfart i 2020, og herefter har jeg aftjent min værnepligt på Oksbøl Kaserne i forbindelse med mit første sabbatår. Resten af mit sabbatår skal bruges på at arbejde med Brugteski.dk og mit fritidsjob på McDonald's. Til sommer har jeg planer om at læse HA på Syddansk universitet i Odense. På den måde ønsker jeg at dygtigøre mig inde for handel, og dermed udleve min drøm om at være selvstændig. Virksomheden er min største passion (lige udover skiløb),og det her altid være en drengedrøm for mig at have min egen virksomhed.