Hvem er vi 

Vi er to engagerede studerende, der har en drøm om at starte vores eget ski-imperie. Du kan læse mere om os som individer længere nede på siden. Som en start, vil vi forklare lidt om det idegrundlag virksomheden blev stiftet på.

Udfordringen

Du kender måske alt for godt fornemmelsen af at stå i en fugtig, og alt for varm skiudlejningsbutik. Køen er så lang at du fortryder overhovedet at være taget afsted. Familien og vennerne brokker sig fordi de bare gerne vil ud og stå på ski. Forventningen om den uundgåelige og misforståelsesfyldte samtale med de udenlandske ekspedienter gør dig på forhånd træt. Måske kan du endda allerede mærke kropstemperaturen og frustrationerne stige bare ved mindet om dine mange visit i disse udlejningssteder.

Eller også er du en fuldstændig uindviet kommende skiløber der dog alligevel får en trang til at rive dig i håret når du læser ovenstående anekdote. Desuden har du måske fundet ud af at den gennemsnitlige pris på danske skiudlejningssteder er 850,- og at en god tagboks, der er nødvendig når man skal på skiferie, nemt kan koste flere tusinde. Når du begynder at regne på det, indser du at det hurtigt bliver til mange penge, hvis du skal leje ski over flere skisæsoner.

Hvad end du er ekspert eller stadig har din første skitur til gode, gider du dog ikke frem med den helt store pung når det gælder anskaffelse af ski. Du leder derfor efter et par billige brugte ski du, i modsætning til lejeski, kan kalde dine egne.

Det kan også være at du bare leder efter et par fede nye ski til samlingen.

Vores løsning

Uanset om du er mand, kvinde, barn, voksen eller derimellem har vi skiene til dig. Vi bestræber os på at kunne forsyne så mange som muligt med kvalitetsski til priser der får dig til at sige: ”tja, hvorfor ikke”. Den traditionelle måde at købe ski i fysiske butikker er forældet, vi har derfor valgt at give dig muligheden for at få fragtet skiene til en pakkeshop i nærheden af dig, eller direkte til din adresse.

Hos Brugteski er kunderne utrolig vigtige, vi har derfor valgt at gøre fragten gratis til pakkeshops, på alle vores ski. For at sikre at skiene kommer 100% sikkert frem har vi, i samarbejde med Midtjysk Papindustri A/S, fundet den løsning der beskytter skiene bedst muligt.

Alle vores ski bliver vokset og slebet inden de bliver afsendt, så vi sikrer dig at de er klar til pisterne. Det er vigtigt for os at du bliver tilfreds, vi tilbyder derfor at indstille alle ski du bestiller til den ønskede vægt, og fodlængde. Dette skal du blot skrive i kommentarfeltet inden du afslutter din ordre, så klarer vi resten.

Hvorfor gør vi som vi gør

Ideen om at starte egen virksomhed tiltalte os begge, så da muligheden, for at indkøbe ski opstod, tøvede vi ikke et sekund. Vi står selv meget på ski, så derfor var vi meget interesserede i at starte op. Vores vision er at forsyne så mange danskere som muligt med deres egne ski. Vi kender selv følelsen af at have egne ski, og det er bare meget bedre end at leje ski fra et lummert udlejningssted. Vi mener at alle skiglade danskere burde kende følelsen af at have deres egne ski.

Samtidig værner vi om miljøet, og ønsker at bekæmpe overforbrug. Vi ser det at købe brugte ski som et bedre alternativ end at køb nye, meget dyre ski. Vi tager vores del af ansvaret i klimakampen ved at tilbyde vores kunder fantastiske brugte ski til lave priser. Vi bestræber os på at være bæredygtige og ønsker en fremtid med mindre overforbrug og mindre genbrug.

Vores vision er at så mange danskere som muligt skal have følelsen af at stå på egne ski, samtidig med at de kan have en god klimavenlig følelse i maven.

 

Sigurd Ilsøe
Stifter og ejer
"

Mit navn er Sigurd Ilsøe, jeg er 19 år og er bosat i Middelfart. Jeg er i gang med en ungdomsuddannelse i innovation på handelsgymnasiet IBC Fredericia/Middelfart på sidste år.

Jeg har en dyb passion for at stå på ski, hvilket giver mig den gejst der skal til for at drive virksomheden. For mig er brugteski.dk det mest oplagte projekt at gå i gang med, det hænger godt sammen med min passion for at stå på ski.

Jeg har tidligere erfaring med salg af brugt tøj, og kender derfor allerede til det at skabe værdi og tilfredshed hos kunden.

Når jeg er færdig på IBC, tager jeg et sabbatår hvor jeg vil fokusere på virksomheden.

 

Victor Juul
Stifter og ejer
"

Mit navn er Victor Juul Nielsen, jeg er 19 år gammel og kommer fra Middelfart. Til daglig studerer jeg på handelsskolen, på 3 og sidste år.

Jeg har altid haft en stor passion for vintersport og er igennem årene blevet en habil skiløber. Ideen om at genbruge udstyr som ikke fejler noget, var hvad der tiltalte mig mest da vi kastede os over dette projekt.

Jeg sætter bæredygtighed samt personlig service højt.